Cazul Caracal/ DIICOT, despre ADN-ul oaselor găsite în pădure

0
1343

Oasele găsite în pădurea de lângă Caracal, unde criminalul Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori, nu sunt ale Alexandrei, ci ale unei alte fete, cu vârsta cuprinsă în 15 și 19 ani. Procurorii DIICOT au comunicat oficial rezultatul analizelor efectuate de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Mâine, legiștii vor comunica dacă ADN-ul găsit în oasele din pădure coincide cu cel al Luizei, tânăra de 18 ani, dispărută în aprilie sau dacă aparțin unei a treia victime a monstrului din Caracal.

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată într-un comunicat emis de DIICOT.

Gheorghe Dincă a declarat anchetatorilor că le-a ucis pe ambele fete, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), pe care apoi le-ar fi ars, iar despre oasele ascunse în pădure a susținut că aparțin Luizei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here