Cele mai tari 3 chestii din culisele CEO

0
2539

CEO musteşte de intrigi, impostură, neprofesionalism, combinaţii pe bani grei, minciună şi golăneală. Muncitorul de rând e scârbit de tot ce se întâmplă în sistem dar e neputincios. Doar o minune mai poate scăpa compania de un colaps iminent. Cine poate salva locurile de muncă?

În afară de faptul că statul îşi sabotează propria companie, aşa cum a făcut de aproape 30 de ani încoace cu toată industria naţională, trebuie notat şi aportul managerial care încununează tot dezastrul de la CEO, de-a lungul timpului.

În fine, iată ce primesc de la oamenii din companie care încă mai cred că se mai poate salva ceva, si care, prin intermediul meu şi al PFS, vor să facă publice situaţiile jenante şi absurde din CEO. Menţionez că tot ce voi relata mai jos se bazează pe realitatea zile de astăzi.

  1. Despre Corpul de Control al premierului, aflat azi la CEO: „De dimineaţă l-au luat tare pe Boza care asigurase că nu e nicio problemă cu cărbunele. Cu o zi înainte, când s-a oprit grupul (grupul nr.4, Rovinari, n.red.) s-a nimerit ca cei de la Corp să fie în Rovinari si Pisc nu a putut să mintă că e avarie la cazan. Boza l-a chemat în ajutor pe Motocu să le zică ceva celor de la Corp iar la 12.00 au apărut Vişan şi Maioreanu care au încercat să-l apere (pe Boza, n. red.).  Cei de la Corp au plecat cu impresia unui grup infracţional organizat”.

2. „Delia Slăvulete, secretara Consiliului de Supraveghere şi Directorat e şi şef de serviciu în CEO. Ia o indemnizaţie de 100 de milioane de lei pe lună pentru că ocupă poziţia de secretară şi mai ia 80 de milioane de lei vechi, că e şef de serviciu. Sunt documente, ia aproape 200 de milioane pe lună. Pentru ce? Deci, are o leafă mai mare decât un director”.

3. „Boza s-a plimbat pe la toate conferinţele  federaţiilor sindicale, pe Valea Prahovei, toată vara şi toamna trecută. Pe la Bran, Sinaia şi Predeal, pe unde şi-au ţinut sindicaliştii conferinţele… Are atâţia bani încât intenţionează să-şi facă un hotel prin părţile alea, după ce se termină tot, că s-a îndrăgostit de zonă cât s-a plimbat cu liderii după el”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here