Davițoiu (PMP): Eu stau cel mai bine în sondaje

0
707

Șeful PMP Gorj a declarat, azi, că sondajele efectuate recent îl plasează pe primul loc, ceea ce explică blocajul din cadrul discuțiilor privind nominalizarea unei persoane agreate de liderul PNL, Dan Vîlceanu, ca și candidat pentru Consiliul Județean. Nicolae Davițoiu nu crede în șansele unei persoane fără notorietatea, precum cea propusă de colegul de alianță de la PNL și nu exclude posibilitatea unei candidaturi proprii.

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) Gorj, Nicolae Davițoiu, a explicat de ce numele lui a fost anunțat de unul dintre membrii formațiunii, ca și candidat la președinția Consiliului Județean. Politicianul susține că se află pe primul loc în sondajele făcute în ultima perioadă, analize comandate de mai multe formațiuni. „Varianta cu care a ieșit domnul Rușeț este una cu care iese fiecare formațiune, adică liderul se consideră că are cea mai mare notorietate și asta e ideea pe care a mers domnul Rușeț și m-a nominalizat pe mine ca posibil candidat la Consiliul Județean din partea PMP-ului. Și într-adevăr, din toate sondajele care s-au făcut, indiferent că sunt făcute de PNL, de PSD, am făcut și noi unul, dintre toți, ce avem noi în momentul de față, eu stau cel mai bine în aceste sondaje și, normal, cine stă cel mai bine acela va fi candidatul formațiunii respective, pentru a trage respectiva formațiune politică și lista de consilieri”, a declarat Davițoiu.

Nu-i dă credit lui Iulian Popescu

Președintele PMP Gorj spune că varianta susținerii unui candidat comun, de partidele de dreapta, nu este certă. Asta deși liderul PNL, Dan Vîlceanu, și-a asumat un antreprenor, ca și candidat al formațiunilor ce fac parte din coaliția care susține guvernarea. Iulian Popescu, impus și în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, nu pare a fi acceptat de celelalte două partide, PMP și USR. Nicolae Davițoiu nu crede în șansele celui propus de PNL, motivând că nu este o persoană cu suficientă notorietate și spune că este posibil ca fiecare formațiune să meargă cu candidat propriu, pentru Consiliul Județean: „Mi-e greu să vă spun dacă se va ajunge la o idee de candidat comun. După câte am vazut și domnul Miruță are anumite rezerve față de această propunere. În primul rând, ca să ajungi la un candidat comun, trebuie să fim toți de acord cu acel candidat. Deocamdată, suntem într-un stadiu incipient. Mai degrabă cred că formula la care se va ajunge în final este ca fiecare partid să iasă cu candidat propriu”, a mai spus Davițoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here