Româncă din Târgu Jiu, împușcată de vecinul italian, pentru care muncea

0
1536

O femeie care locuia și muncea în Italia a fost împușcată de un vecin, care și-a omorât nevasta și apoi s-a sinucis. Tragedia s-a petrecut miercuri dimineață, în localitatea italiană Cerignola, din provincia Foggia. Corpurile celor trei persoane au fost găsite de fiul soților italieni, care a alertat poliția. Conform presei italiene, românca de 55 de ani a mers în vizită la vecina italiancă, cu care era prietenă și pentru care muncea. Luminița Brocan era din Târgu Jiu și se afla în Italia, împreună cu soțul, de mai mulți ani.

Sursele citate de presa din peninsulă au spus că bărbatul care a produs tragedia, Francesco Ciuffreda, de 69 de ani, și-ar fi împușcat mai întâi soția, Giuseppina Pantone, de 65 de ani, iar românca ar fi sărit în ajutorul acesteia. Bărbatul a împușcat-o și pe româncă, după care s-a sinucis. Anchetatorii încearcă acum să stabilească firul întregii povești. Soțul româncei a auzit împușcături și l-a sunat pe fiul soților italieni, care a mers la casa părinților, unde a găsit cele trei victime și a anunțat autoritățile. Singura care mai avea semne vitale a fost femeia italiancă, pe care autoritățile au transportat-o la cel mai apropiat spital, de unde a fost, apoi, transferată cu un elicopter, la un spital mai mare. Femeia este în stare critică, în comă indusă, după ce glonțul i-a traversat capul, dintr-o parte în alta.

Crima a fost comisă cu un pistol de calibru 7.65, pe care cetățeanul italian îl deținea legal. Carabinierii fac acum cercetări, sub coordonarea unui procuror, scrie presa italiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here