Viceprimar PSD, acuzat că „fură” realizările primarului PNL

0
511

Viceprimarul PSD al comunei Padeș este făcut ipocrit și acuzat că se laudă, public, cu investițiile făcute de primarul PNL. Mihai Argintaru a fost prezent într-o conferință de presă, în care a ridicat osanale ministrului Transporturilor, pentru un drum ce se va realiza în localitate, ca să recunoască apoi că proiectul este unul inițiat cu mult înainte ca Răzvan Cuc să fie numit la minister. „Domnul ministru Cuc împreună cu domnul Neaga ne-au promis că întregul tronson de drum ce duce la Cerna Sat va fi asfaltat în perioada următoare”, a declarat Argintaru. Întrebat de când datează proiectul, s-a contrazis, recunoscând că ministrul căruia îi ridicase osanale nu are nicio legătură cu el: „Din câte știu eu, de câteva luni e aprobat proiectul, au trecut și procedurile de atribuire a lucrărilor, adică s-a organizat licitația, este și firma câștigătoare. Este un proiect mai vechi”, și-a dat cu strângu-n dreptul viceprimarul PSD.

Mai mult, viceprimarul a prezentat și alte proiecte, de 4 milioane de euro, pentru canalizare, reabilitare de școli și dispensar comunal, demarate de actualul primar PNL, Serafim Nicu Antonie.

„Să fii viceprimar PSD și să te lauzi, în conferința de presă, cu proiectele și realizările primarului PNL! Atâta ipocrizie nu se poate întâlni decât la PSD-iști! După ce au cocoșat administrațiile locale cu cheltuieli suplimentare (majorarea salariilor la angajații primăriilor, trecerea cheltuielilor cu asistența socială în sarcina administrațiilor locale, obligarea administrațiilor locale la majorarea taxelor și impozitelor pentru cetățeni, prin OUG 114/2018, etc.) și au sugrumat tot ceea ce înseamnă investiții, acești PSD-iști tupeiști fură inclusiv realizările primarilor liberali! Este cazul lui Mihai Argintaru, viceprimar PSD al comunei Padeș, și al șefilor săi de la județ! Se laudă cu realizările primarului liberal Serafim Nicu Antonie, în condițiile în care ei nu au fost capabili nici să construiască un buget de bun-simț și l-au pus în dezbaterea Parlamentului, cu 3 luni întârziere față de data prevăzută de lege”, a postat Denisa Șuță, vicepreședintele PNL Gorj, pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here