Deputat: Finul președintelui PNL, din sudor, în directoratul CEO. ”S-a terminat lista cu toți oamenii competenți?”

1
700

Deputatul USR, Radu Miruță, acuză numirea în directoratul Complexului Energetic Oltenia a unor apropiați ai șefului PNL Gorj, IO Iordache, fără competențe. Săptămâna trecută, în conducerea companiei a fost impus Constantin Popescu, în aceeași ședință fiind prelungit și mandatul lui Constantin Trufelea, ambii susținuți de Iordache. ”Ocolind chiar și mimarea oricărei proceduri de selecție, finul președintelui PNL Gorj (conform presei) a aterizat în directoratul CE Oltenia. Nu din managementul vreunei companii mari….ci din șef de birou cu atribuții de pază, după liceul tehnologic fiind sudor și maistru la liceul tehnologic din Turceni.
Sărind în ierarhie peste poziția de șef departament, șef direcție, doar pentru că e membru PNL și fin al nașului, îl puneți director într-o companie cu 13 mii de angajați? Că să ce? Că să vă asculte vouă ordinele perverse și să închidă ochii? Sau să îi țină deschiși, dar să nu înțeleagă ce vede? Măcar la vârf compania asta are urgentă nevoie de oameni competenți, de oameni cu experiență, de oameni cu școală…măcar după ce au murit 3 oameni de curând la Jilț tot din cauza combinațiilor voastre”, este reacția deputatului USR, Radu Miruță.
Parlamentarul acuză liderii PSD și PNL de distrugerea Complexului Oltenia și spune că singura preocupare a acestora este să-și impună apropiați, în funcții de conducere, ca să poată controla compania. ”Așa ați procedat de 30 de ani cu această companie, încât acum tot voi îi cărați sicriul la groapă! La București PSD se ține de fusta lui Virgil Popescu și a votat la braț cu PNL închiderea mineritului. În Gorj PNL cu PSD își sparg capul între ei care pune 3 directori, care pune 2. Doar numere, nu CV, nu manageri de companii mari, nu oameni din mediul universitar, nu cei mai experimentați oameni din CE Oltenia”, a mai adăugat Miruță.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here