Parcul din Debarcader va fi reabilitat

0
91
Reprezentanți ai organizației municipale au mers, marți, în cartierul Debarcader, acolo unde s-au întâlnit și au discutat cu cetățenii despre proiectele care vizează dezvoltarea acestei zone a orașului.
” În cartierul Debarcader sunt între prieteni. Am avut multe de discutat cu oamenii care locuiesc în această zonă. Începem proiecte mari care vizează această parte a orașului și este foarte important dialogul direct cu cetățenii. Îi mulțumesc domnului Alin Sulea, directorul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, pentru că ne este alături în această acțiune, o persoană deosebit de apreciată în comunitate! Le mulțumim, de asemenea, cetățenilor din zonă pentru implicare și apreciem ideile și sesizările care ne sunt de mare ajutor!”, a declarat Adrian Dăianu, președintele PSD Târgu Jiu.
Parcul din zona Debarcader va fi reabilitat în maxim un an de zile, iar lucrările se vor efectua pe o suprafață de peste șase mii de metri pătrați. Proiectul prevede reconfigurarea spațiilor verzi și a locului de joacă, a cărui suprafață se va dubla și va conține mai multe surprize pentru cei mici și nu numai. Vor fi reconfigurate aleile, va fi modernizat iluminatul, se va schimba mobilierul. Lucrările vor începe după data de 15 iunie.
– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ
– Executat de SC Adver News Media Agentie SRL
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here