Primarul din Dănciulești: ”Nu a fost ușor”

0
49

Primarului comunei Dănciulești, Dumitra-Bădescu Marius, candidează pentru un nou mandat și spune că vrea continue proiectele pe care le-a început în localitate. Candidatul PSD la alegerile din data de 9 iunie și-a făcut bilanțul activității și se arată încrezător.

”Am depus o muncă susținută în cei patru ani de mandat. Pentru a ajunge să avem proiecte în fiecare sat al localității Dănciulești, a fost nevoie de implicare din partea tuturor. Nu a fost ușor, dar am satisfacția că oriunde merg, cu orice locuitor al localității mă întâlnesc, îmi dau seama că eforturile noastre sunt apreciate. La alegerile din 9 iunie, echipa PSD va câștiga la Dănciulești, deoarece oamenii ne susțin, iar localitatea are nevoie de o echipă unită și puternică, capabilă să identifice soluții la probleme și să dezvolte comunitatea”, a declarat DUMITRABĂDESCU Marius.

Cele mai importante investiții aflate în curs de execuție sunt:

 1. EXTINDERE REȚEA ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ”- sunt executate lucrări în proporție de 99%.
 2. EXTINDERE REȚEA ALIMENTARE CU APĂ, MODERNIZARE GOSPODĂRIE DE APĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ”- a fost finanțat prin programul național de finanțare ”Anghel Saligny” cu suma de 10 milioane lei, a fost semnat contractul de finanțare, urmează întocmirea proiectului tehnic și derularea lucrărilor.
 3. DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE CORNELIUS RADU RĂDINEȘTI, COMUNA DĂNCIULEȘTI , JUDEȚUL GORJ”– a fost finanțat prin PNRR, a fost semnat contractul de finanțare, se derulează procedurile de achiziție.
 4. MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – au fost demarate procedurile pentru reluarea lucrărilor.
 5. REABILITARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – a fost finanțat prin PNRR, a fost semnat contractul de finanțare, a fost întocmit proiectul tehnic, a fost derulată procedura de achiziție, urmează execuția lucrărilor.
 6. DOTAREA CU UTILAJE A SERVICIULUI VOLUNTAR PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ, COMUNA DĂNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – urmează procedura de achiziție pentru procurarea următoarelor utilaje: TRACTOR CU REMORCĂ, CISTERNĂ CU CHIT STINGERE INCENDII și GENERATOR ELECTRIC.
 7. MODERNIZARE STAȚIE DE TRATARE A APEI” – vor fi executate reparații capitale la stația de tratare apei.
 8. Am obținut finanțare prin programul ”Masă sănătoasă”, pentru a oferi pachete alimentare preșcolarilor și elevilor Școlii;
 9. Am efectuat reparații curente pe drumurile Danțu și Piscul Ursului;
 10. Am reușit să finanțăm lucrările pentru reparații curente (pietruire) drumuri laterale pe o lungime de aproximativ 3 km;
 11. A fost aprobată dotarea cu microbuze școlare electrice și am procurat stația de încărcare electrică.

În ceea ce privește proiectele pentru viitor, primarul localității Dănciulești și-a propus obiective îndrăznețe, realizabile prin munca de echipă, aproape de locuitori.

Cele mai importante obiective de investiții propuse spre finanțare sau aflate în evaluare se numără:

 1. ÎNFIINȚARE SISTEM INTELIGENT DE ALIMENTARE CU GAZE NATURALE”a fost depus prin programul național de finanțare ”Anghel Saligny” în parteneriat cu comunele Tălpaș și Fărcaș.
 2. REABILITARE MODERATĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ OBÂRȘIA, JUDEȚUL GORJ” – a fost depus spre finanțare prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.
 3. REALIZARE DE NOI CAPACITÃȚI DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE DIN SURSE SOLARE ÎN COMUNA DÃNCIULEȘTI, JUDEȚUL GORJ” – a fost depus spre finanțare prin Fondul pentru Modernizare prin Ministerul Energiei.
 4. REABILITARE DV 25 PISCUL RADULUI” – va fi finanțat din bugetul local cu sprijinul Consiliului Județean Gorj.

 

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

– Executat de SC Adver News Media Agentie SRL

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here