Minoră fugită în lume cu iubitul major

0
564

A plecat de acasă la doar 17 ani, pentru că s-a îndrăgostit. Este vorba despre o tănără din Tg Jiu. Tatăl fetei a mers la politie, oamenii legii au dat-o in urmărire, dupa ce au aflat întreaga poveste.

„La data de 27 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secția 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizaţi de un bărbat, de 40 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa,  Petru Ana Maria,  de 17 ani,  a plecat de la domiciliul său din municipiul Târgu Jiu și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că minora a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, împreună cu o persoană majoră de sex masculin, din comuna Bengești Ciocadia.

În urma discuțiilor telefonice purtate cu minora, aceasta a afirmat că a plecat de la domiciliu în mod voluntar, întrucât este îndrăgostită de bărbat și nu dorește să se întoarcă, refuzând să dea relații cu privire la locul unde se află, totodată afirmând că nu este victima vreunei infracțiuni.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare neagră, colanți de culoare roșie, iar în picioare purta adidași negri cu talpă înaltă.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis, constituție”, a transmis IPJ Gorj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here