PSD: Iordache are contracte cu CEO de milioane de euro

0
948

Război deschis, între liderii PSD și ALDE, la Gorj. Social-democrații îl acuză pe liderul organizației municipale a ALDE, Ion Iordache, că are un discurs politicianist, după ce afaceristul ajuns șef politic a cerut schimbarea directorului de la Complexul Energetic Oltenia.

”În timp ce Sorinel Boza îşi bătea joc de gorjeni, liderii PSD Gorj îl anunţau ca posibil membru de partid. A venit vremea să explice şi să deconteze această complicitate”, se arată într-un comunicat asumat de cei de la ALDE.

În scurt timp, a venit și replica reprezentanților PSD, care l-au acuzat pe Iordache că face doar un joc politic, pe seama CEO, care se află în subordinea Ministerului Energiei, condus de un reprezentant ALDE. „Comunicatul domnului Iordache întrece orice limită a bunului simț. Este ultima persoană care poate pune întrebări legate de pierderile CEO. Nu te poți erija în salvator al Complexului Energetic Oltenia și al mineritului gorjean, în condițiile în care firma pe care o reprezinți are contracte cu CEO de milioane de euro. Domnul Iordache adoptă un discurs populist și politicianist, un discurs de opoziție, în condițiile în care partidul domniei sale este la putere, în alianță cu PSD. Ministerul Energiei este condus de ALDE, partidul din care și domnul Iordache face parte, fiind direct răspunzător de activitatea Complexului Energetic Oltenia”, este replica partenerilor de alianță ai ALDE. Întregul comunicat, mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here