Bărbat omorât de un mal de pământ

0
434

Un bărbat care muncea la rețeaua de canalizare din comuna Borăscu a fost strivit de un mal de pământ. Muncitorul, în vârstă de 37 de ani, se afla într-un șanț, când pământul a început să o ia la val și să-l acopere. Colegii au reușit să-l scoată de sub mormanul de pământ, până la sosirea echipelor de descarcerare. Cadrele medicale ajunse la fața locului i-au aplicat manevre de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns, fiind declarat mort.
„In jurul orei 12:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un mal de pamant care s-a surpat peste o persoana in comuna Borăscu.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni care au constatat ca persoana fusese scoasa de catre colegii alaturi de care efectua lucrari la reteaua de canalizare.
Persoana se afla in stare de inconstienta, iar echipajele au inceput imediat manevrele de resuscitare. Din pacate, in ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbatul in varsta de 37 ani”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here