Cine preia conducerea AUR Gorj, după excluderea liderilor

0
1170

Conducerea Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a emis un comunicat de presă, după excluderea coordonatorilor filialei Gorj a partidului, Nicolae Fîciu și Remus Cireașe, în care se arată că cei doi au fost lăsați fără funcții, în urma unor derapaje repetate. De asemenea, liderii de la centru dezmint o posibilă preluare a conducerii structurii gorjene, de către foștii parlamentari Scarlat Iriza sau Dian Popescu. „AUR dezminte zvonurile conform cărora oameni ai sistemului ar urma să  preia Filiala Gorj,  odată cu excluderea fostului coordonator. Cu privire la unele speculații de dată recentă apărute în presa locală despre activitatea Filialei Gorj, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este în măsură să facă următoarele precizări:

1. Juriul de Disciplină și Arbitraj a fost sesizat cu privire la grave și repetate derapaje de la normele de conduită săvârșite de domnii Nicolae Fîciu și Remus Cireașe, care au deținut interimar funcțiile de coordonator și, respectiv, coordonator adjunct al filialei.

2. În urma analizei efectuate, Juriul de Disciplină și Arbitraj a decis excluderea celor doi din rândurile membrilor și, pe cale de consecință, eliberarea lor din orice funcție deținută în structura de partid.

3. Informația potrivit căreia domnul Scarlat Iriza, membru PSD, și domnul Dian Popescu, membru PNL ar urma să preia conducerea filialei Gorj este una falsă.

4. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor va sancționa drastic orice abatere disciplinară sau încercare de destabilizare în măsură să-i afecteze imaginea și să zădărnicească procesul de construcție început odată cu intrarea în Parlamentul României” se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here