Cum poți să ridici buletinul, dacă nu ești vaccinat. Anunțul instituției!

0
210

Târgujienii nevaccinați pot să ridice actele de identitate sau de stare civilă, direct din fața Direcției de Evidență a Persoanei. Începând de mâine, în fața instituției va fi amplasat un ghișeu, de la care se pot lua actele emise sau schimbate. Conducerea DPCLEP a comunicat programul după care instituția va funcționa, cu persoanele vaccinate și cu cele nevaccinate.

„Serviciul de Evidență a Persoanelor și Serviciul de Stare Civilă din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor vor funcționa, începând de joi, 28 octombrie, după un program special, astfel încât, atât persoanele imunizate împotriva Covid-19, cât și cetățenii nevaccinați să nu întâmpine probleme în ceea ce privește eliberarea documentelor necesare.

Serviciul de Evidență a Persoanelor va funcționa astfel:
-Luni, Marți și Miercuri: 14:00 -15:30 – se vor elibera actele pentru persoanele vaccinate;
15:30 – 16:00- pentru nevaccinați.
-Joi: 8:30 – 12:00 – pentru vaccinați;
12:00- 12:30 – pentru nevaccinați.
-Vineri:12:30- 13:00- pentru nevaccinați;
13:00- 14:00 pentru vaccinați.

Pentru persoanele nevaccinate, eliberarea documentelor se va face într-un ghișeu special amenajat, în afara instituției. Serviciul de Stare Civilă va funcționa după același program, însă, pentru cazurile urgente, cum ar fi cele de naștere sau deces, va fi amplasat un ghișeu în afara instituției, unde vor fi eliberate actele”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here