Dată dispărută de soț. A lăsat copilul în vecini și a plecat de acasă

0
349

O femeie din comuna gorjeană Borăscu a fost dată în urmărire, la nivel național, după ce soțul a dat-o dispărută. Femeia de 32 de ani a lăsat copilul în vecini și a plecat de acasă, când bărbatul era la muncă, în Craiova. Cunoscută cu plecări frecvente de la domiciliu, bărbatul a așteptat-o timp de o săptămână, iar când a văzut că nu se întoarce, a anunțat poliție. „La data de 21 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Borăscu au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din comuna Borăscu, despre faptul că partenera sa de viață Mateișescu Georgiana, de 32 de ani, din aceeași localitate, a plecat în mod voluntar  de la domiciliu și nu a mai revenit, în timp ce acesta se afla la serviciu, în municipiul Craiova, județul Dolj. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că femeia ar fi plecat de la locuința comună la data de 15 iulie a.c., lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de  6 ani, la o vecină, care locuiește la circa 200 m de imobilul său. Din verificări s-a stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile și 3 săptămâni”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj.

 

La data plecării, Mateișescu Georgiana era îmbrăcată cu pantaloni gri sau albastru închis, tricou alb cu roșu și în picioare papuci de cauciuc de culoare albastră.

Femeia dată dispărută a fost pusă în urmărire la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări pentru găsirea acesteia.

 

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea sa sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here