Mașină răsturnată. O femeie prinsă între fiare

0
2363

O mașină s-a răsturnat, după ce șoferul a ieșit de pe șosea, în localitatea Bumbești Pițic. O femeie, care a rămas prinsă în interiorul autoturismului, a fost scoasă de martori și transportată la spital. „La fata locului au fost direcționate 2 echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj.
In urma impactului o persoana de sex feminin a ramas prinsă in autovehicul si a fost scoasa de catre martorii evenimentului. Victima a fost preluata de catre un echipaj SAJ si transportata la Unitatea de primiri urgente a spitalului din Tg-Jiu”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

Poliția a deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă. „Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că, o femeie, de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Bumbești-Pitic, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vîlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma accidentului, femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here