Ministrul Energiei face plângere penală împotriva lui Simion. „Își legitimează aceste porniri ”barbare” prin suportul cetățenilor, mi se pare abject”

0
437

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat luni seara, că va depune plângere penală împotriva liderului AUR, George Simion, care l-a bruscat la tribuna Parlamentului. „Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. Iar faptul că își legitimează aceste porniri ”barbare” prin suportul cetățenilor, mi se pare un gest abject și o amenințare, pe care nu putem să o trecem ușor cu vederea”, a anunțat Virgil Popescu, luni seara. Ministrul a mai spus că va depune plângere, considerând că astfel de acte nu sunt normale, pentru o societate civilizată.

„Acest spectacol grotesc, pe care l-a pus în scenă astăzi, la adresa mea nu are cum să aibă ceva pozitiv. Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat pentru ceea ce a făcut astăzi. De aceea anunț că voi depune plângere penală. Cred că ne dorim cu toții o societate civilizată, în care aleșii din Parlament să nu aibă ieșiri cu tentă violentă!”, și-a motivat decizia ministrul Energiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here