Polițistul care a jefuit o sală de jocuri și a fost arestat imediat după cununie, a fost pus în arest la domiciliu

0
826

Polițistul de la Criminalitate Economică, arestat a doua zi după cununia civilă, pentru că a jefuit o sală de jocuri de noroc, a fost pus în arest la domiciliu.”Dispune înlocuirea arestării preventive luate față de inculpatul Coară Constantin Cosmin cu măsura arestului preventiv la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în decizia instanței.
Cosmin Coară a fost, inițial reținut, în luna februarie, la o săptămână de la comiterea faptei. Polițistul a fost dat de gol de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, care l-a filmat în timp ce număra banii furați de la sala de jocuri. Omul legii, a obligat angajata clubului să-i dea banii din încasări și a fugit cu 9.000 de lei. S-a ascuns printre blocuri, crezând că i se pierde urma, iar când a fost sigur că nimeni nu-l poate vedea, a început să numere banii furați. Ghinionul lui a fost o cameră de supraveghere, care a surprins momentul.

Fiul unui consilier local PSD din Aninoasa, de 27 de ani, transferat la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Gorj, deși activase la Ordine Publică în județul Caraș- Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here