Primarii PNL, chemați la ședință, să aleagă între Vîlceanu și Romanescu

0
1052

Primarii liberali din Gorj sunt chemați la o întâlnire cu reprezentanți de la centru, pentru a decide cine va conduce organizația Gorj a partidului. Prim-vicepreședintele formațiunii, Dan Motreanu și parlamentarul Gigel Știrbu au fost desemnați de premierul Nicolae Ciucă, în luna iunie, să analizeze dacă liderul de la Gorj, Dan Vîlceanu, s-a aflat în incompatibilitate, în perioada în care a fost secretar general al partidului.

În realitate, acesta din urmă a intrat în dizgrațiile actualei echipe de conducere a PNL, fiind asociat cu fostul președinte, Florin Cîțu, „mazilit” și el de la conducerea filialei sectorului 3 din București. Cum Dan Vîlceanu are un mandat obținut în urma alegerilor, nu a putut fi schimbat în urmă cu o lună și jumătate, când a fost înlocuit și Cîțu, iar Ciucă a anunțat că a constituit o echipă, care să analizeze situația statutară de la Gorj. Cele 30 de zile acordate echipei de la centru au trecut, iar aceasta nu a prezentat o propunere, în ședința Biroului Politic Național de săptămâna trecută.

Marți, Motreanu și Știrbu au anunțat că vin la Târgu Jiu, unde au fost convocați primarii PNL din județ, care vor fi puși să aleagă între Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu, cel care ar putea prelua, interimar, șefia Organizației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here