VIDEO/ Şocant! Fetița adoptată forțat în SUA, târâtă de mascați

2
12284

O fetiță de 8 ani, dată în adopție internațională, forțat, este supusă unor traume inimaginabile. Minora, crescută de la un an şi două luni de o familie din Baia de Aramă, care voia s-o înfieze, dar care acuză că a fost înşelată de angajații DGASPC Mehedinți, a fost târâtă de polițişti, împotriva voinței ei, pentru a fi dusă cu forța la un centru, de unde să fie dată familiei adoptatoare. Micuța este târâtă ca un animal, de oamenii legii, deşi legea spune că, în astfel de cazuri, copilul nu poate fi luat împotriva voinței lui şi, mai ales, să nu fie traumatizat.Fetitei si unuia dintre membrii familiei li se face rau, insa asta nu impiedica fucntionarii care au venit sa puna in aplicare un mandate, sa abuzeze copila, care se agata, disperata, de hainele femeii care a crescut-o si pe care o considera mama ei.

 

Un executor judecatoresc ar fi trebuit sa mearga la familia la care se afla Sorina, sa puna in executare un mandate al Curtii de Apel Craiova, cea care a stabilit adoptia, desi Tribunalul Mehedinti o respinsese, constatand numeroase incalcari ale legii. In cazul in care copilul are de suferit si se impotriveste, executorul NU ARE VOIE sa ia cu forta minorul, ci sa incheie un process verbal, in care sa treaca ceve constatate. Cu toate acestea, la Baia de Arama, un copil de 8 ani, incuviintat de o instant, desi o alta respinsese cererea, unei familii din SUA, este TRAUMATIZAT. O inregistrare facuta in casa familiei, arata abuzurile angajatilor statului Roman, asupra copilului.

La poarta familiei au descins, azi de dimineata, mai multe dube ale politiei, iar angajatii MAI, printre care si „mascati”, au intrat, impreuna cu reprezentanti ai Protectiei Copilului, in casa familiei, sa ia copila. Asta după ce femeia asistent maternal a fost târâtă în instanță, cu o zi înainte, acuzată că sechestrează fetița. Povestea Sorinei, fetita adoptata fortat in SUA, desi se afla de 7 ani in grija unei familii instarite, ce voia s-o infieze, la Baia de Arama (Mehedinti), aflati din link-ul de mai jos

Șocant. Copilul pe care îl creșteau le-a fost dat spre adopție în America

 

 

2 COMENTARII

  1. Cum e posibil asa ceva ?!? Ce suflet sa ai tu sa poti trage de un copil ca de un criminal? Lasa le naibii de instante si comenzi de la superiori. Cum sa faci asa ceva ?!? Cine raspunde pentru traumele prin care trece copilul?

  2. Concluzia?Suntem o tara in care autoritatile ne vand copiii ca pe vite.Interesul superior al copilului e o baliverna de 2 lei. Daca un parinte ii da o palma la fund copilului se oripileaza toti,dar cand o procuroare isi permite sa injoseasca si sa maltrateze un copil in felul acesta, toate sunt bune si frumoase.Strigator la cer .Sper ca cineva acolo sus sa ii faca parte de ceea ce si ea a facut la randul ei altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here