FOTO: A furat dinții de la excavator, să-i vândă la fier vechi

0
596

Un angajat al Exploatării Miniere de Carieră (EMC) Roşia a fost prins în timp ce încerca să vândă peste jumătatea de tonă de piese metalice, furate de la locul de muncă. Bărbatul de 52 de ani, din Târgu Jiu, a fost prins de polițişti la un centru de colectare a fierului vechi. Printre piesele pe care le subtilizase din carieră erau dinți de excavator şi şuruburi de strângere rulmenți. Angajatul acuzat de furt s-a ales cu dosar penal şi riscă să-şi piardă şi locul de muncă.

„La data de 18 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au identificat un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al E.M.C. Roșia, în timp ce se afla la un centru de colectare a fierului vechi, de pe raza comunei Fărcășești,  încercând să valorifice mai multe piese și subansamble miniere (25 dinții metalici de excavator și 6 șuruburi de strângere rulmenți), în greutate totală de 620 kg.

Având în vedere că bărbatul nu a putut justifica proveniența bunurilor, au fost efectuate verificări, ocazie cu care s-a stabilit că bunurile ar fi fost sustrase din depozitul unității miniere unde acesta își desfășoară activitatea, obiectele fiind predate reprezentanților E.M.C”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here