Uzina de armament Sadu a primit banii pentru retehnologizare

0
1850

Uzina Mecanică Sadu a primit banii necesari retehnologizării, promişi încă din vară. 21.255.000 lei au intrat în contul societății, sub forma unei majorări de capital social. Anunțul a fost făcut de deputatul PNL, Dan Vâlceanu. Banii pentru UM Sadu au fost subiect de dispute politice, între PSD şi PNL. Liderii social-democrați dădeau asigurări că suma a ajuns la unitatea gorjeană şi se fac achiziții, înainte chiar de a fi făcute procedurile legale. După căderea Guvernului Dăncilă, a ieşit la iveală faptul că suma nu fusese aprobată, ca majorare de capital, în şedință de CA. Deşi autoritățile locale și liderii PSD susțineau public, în urmă cu câteva luni, că a fost adusă aparatură nouă, mai multe licitații, pentru cumpărarea de utilaje, au fost anulate, tocmai din lipsa banilor. Azi, deputatul PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat că banii au fost, în final, virați.

”UM Sadu are acum bani pentru retehnologizare. Suma de 21.255.000 lei a intrat în contul unității, bani pentru majorarea de capital.
Primul meu amendament din acest mandat de deputat a fost acordarea finanțării pentru Sadu.
În timp ce PSD a dus de nas locuitorii acestui oraş, Guvernul PNL înțelege importanța acestei unități strategice”, a postat Dan Vâlceanu, pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here