A candidat de unul singur, dar a adus la Târgu Jiu miniștri, premier și lideri, să-l susțină. Care e adevăratul motiv

0
571

Alegerile pentru conducerea PNL Gorj, o mascaradă cu final prestabilit, s-au transformat în scenă de campanie pentru lupta dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu. Ambii au fost prezenți, duminică, la Târgu Jiu, pentru competiția în care Dan Vîlceanu a fost singurul candidat. Deși nu exista niciun pericol că altcineva să câștige alegerile, premierul, liderul liberalilor, miniștri și foști miniștri au venit la Târgu Jiu, să-l susțină. Discursurile susținătorilor au arătat și taberele din PNL, una în jurul premierului Cîțu, cealaltă în jurul lui Orban.

Florin Cîțu și-a axat mesajul pe promisiuni și a încercat să transmită să nu fie atacat “Să știți că la aceste alegeri se uită toată lumea, se uită toată țara. Aș vrea să fac o promisiune românilor. Le garantez că alegerile din PNL nu afectează guvernarea. Guvernarea merge foarte bine, avem, ați văzut, cea mai mare creștere economică din UE pentru 2021 și vă spun că, dacă o să mergem în ritmul ăsta o să avem o creștere din două cifre, care începe cu două cifre”, a spus Florin Cîțu.

La rândul lui, Orban a punctat că este inițiatorul proiectului Transalpina, a vorbit despre anul Tudor Vladimirescu și și-a asumat foștii lideri ai vechiului PNL, unii dintre ei controversați. Liderul PNL a spus că nu este deranjat de susținea lui Dan Vîlceanu, pentru Florin Cîțu. Ludovic Orban a spus că este nevoie de un plan pentru dezvoltarea Gorjului, axat pe fondurile europene. “Trebuie să construim programe de dezvoltare a Gorjului. Vom avea la dispoziție resurse din POR, din PNRR, din Just Tranzition Found. Trebuie să gândim,  la nivel guvernamental, la nivelul autorităților județene și locale, niște programe foarte serioase, pentru a da o șansă la dezvoltare județului Gorj. Sigur că acum Virgil Popescu se bate, ca să se aprobe planul de restructurare a CEO, astfel încât să putem asigura viitorul CEO”, a spus Orban, la Târgu Jiu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here