A demisionat din Consiliul Județan: „Nu pot să mă cobor la nivelul unor indivizi”

0
1130

Consilierul PNL, Alexandru Hortopan, a demisionat din Consiliul Județean Gorj și explică, pe pagina de socializare, motivele care l-au determinat să facă acest pas. Alesul din partidul aflat la guvernare se arată dezamăgit de faptul că politicienii ajunși în funcții publice nu au strategii coerente, pentru comunitate, ci fac doar jocuri de imagine. Alexandru Hortopan susține că se întoarce la activitatea privată pe care o desfășoară, nevrând să se asocieze cu persoane care nu pot confirma profesional și aleg să ajungă în posturi publice, pe scurtături. „Am ales să mă retrag din funcția de Consilier Județean și mi-am depus demisia din următoarele motive:

1. A trecut aproape un an din mandat și nu se vede nici o urmă de speranță ca proiectele depuse de consilierii PNL să aibă vreo șansă să treacă (din păcate contează doar culorile). Nu-mi doresc să treacă 4 ani și să nu am ce arăta.
2. Avem un primar nemulțumit de activitatea noastră, a consilierilor județeni, fără să fi încercat vreodată să aibă dialog cu noi și să avem o strategie comună. iar când l-am cautat personal cu propuneri am rămas cu impresia doar că am deranjat și nu s-a concretizat nimic.
3. Nu pot să mă cobor la nivelul unor indivizi care au înțeles că politica înseamnă doar să jignești și să îți construiești electorat pe mizerii, nu pe realizări. (La3aru, nea’ Caragea…) Indivizi despre care nu are rost să vă spun eu nimic pentru că sigur știți dumneavoastră destule și nu mă pot înjosi să le răspund cu aceeași monedă.
4. Am o viață foarte frumoasă și liniștită pe care mi-am construit-o în mediul privat (unde poți rezista doar dacă faci bine ceea ce faci) și nu pot să permit să-mi bat joc de asta! Timpul este cea mai de preț resursă pentru mine și prefer să-l „cheltui” cu cine merită.
5. Nu am nevoie de influența unei funcții să subliniez când poliția face niște abuzuri, iar postarea cu pricina nu a făcut decât să-mi aduca la cunoștință o grămadă de alte persoane care au avut probleme cu respectivul agent (dar asta este deja altă discuție)…
6. Unii ne dorim realizari, nu neaparat functii!
Astfel nu pot decât să mă mulțumesc cu experiența ultimului an și să fac un pas înapoi cu speranța că vor veni totuși vremuri în care politica va fi pentru oameni și nu pentru ……”, este explicația tânărului dezamăgit de modul în care se face politică și administrație, în județul lui Brâncuși. Alexandru Hortopan este arhitect și are o firmă de profil, în Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here