A murit actorul târgujian din „Polițist, adjectiv”, premiat la Cannes

0
502

Actorul Ionuț Stoica a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, din Târgu Jiu. ” O veste năprasnică a lovit în această dimineață familia Teatrul Dramatic Elvira Godeanu- actorul Ionuț Stoica a părăsit scena vieții! A lăsat multe semne pe aici, printre muritori – zeci de roluri pe scena teatrului nostru sau a altor teatre din țară, dar și o carieră impresionantă în lumea filmului românesc – o viață pusă în slujba artei și a publicului pe care l-a iubit atât de mult! Zbor lin, om drag!”

Actorul târgujian a fost distribuit în piese și filme produse la nivel național, printre care „Polițist, adjectiv”, „Hawaii”. În 2009, filmul Polițist, adjectiv a primit Premiul Fipresci şi Premiul Juriului, pentru secţiunea „Un Certain Regard“, la Cannes.
Ionuț Stoica a fost marcat de moartea fiului, de 39 de ani, lovitură pe care a primit-o în urmă cu trei ani. În ultima perioadă, actorul era internat în spital, după ce s-a infectat cu Covid-19, iar în urmă cu câteva zile a suferit un accident vascular cerebral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here