Amenință cu plecarea din PNL. „Iordache nu o să fie niciodată președintele meu”. VIDEO

0
1409

Fostul prefect, Marcel Iacobescu, spune că își va da demisia din partid, dacă la conducerea PNL Gorj ajunge Ion Iordache. Conducerea interimară a filialei județene este acuzată că a încălcat statutul partidului, în mod repetat, pentru a-l ajuta pe senatorul plecat la Forța Dreptei, să ajungă președinte la Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu, intrat în dizgrațiile actualei conduceri a PNL. „Domnul Iordache nu o sa fie niciodată președintele meu de partid. Asta înseamnă că ori nu va fi dumnealui, ori o să plec eu. Știți că sunt un om principial și nu mă abat de la ceea ce scrie în legislație, în statul.  …Suntem dincolo de noaptea minții! Suntem într-o paradigmă, în care nu se mai ține cont de statut, de legislație, de nimic!”, a declarat Marcel Iacobescu.

În ședința noului Birou Polițic Județean, ce a avut loc aseară, a fost scandal, după ce vechii membri și-au dat seama că în noul for de decizie, interimarul Gigel Știrbu a introdus persoane care nu erau membre de partid, fiind acuzat că a indus în eroare Biroul Politic Național, care a validat organismul de la Gorj. Printre membrii incluși ilegal în BPJ sunt apropiați ai senatorului Ion Iordache.

Fost secretar general al PNL Gorj spune că noua echipă de conducere nu ține cont de nicio regulă, în deciziile pe care le ia. ”În momentul în care nu mai există statut, nu mai ținem cont de reguli, totul este așa, fără cap și fără coadă, este fără nicio noimă, atunci nu mai avem reguli. Nu mai suntem partid!”, a mai spus Iacobescu. Declarația integrală, aici:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here