AUDIO/ A trecut la PSD, să susțină candidatul care i-a arătat fundul

0
1437

Politica bate exhibiționismul. O demonstrează un politician, care a devenit susținător convins al unui adversar, pe care l-a acuzat că i-a arătat fundul.

Fostul președinte al PMP Motru, Aurel Slapciu, a trecut în barca PSD, făcând anunțul reintrării în politică, pe pagina personală de facebook, unde și-a arătat susținerea pentru Cosmin Morega. În urmă cu patru ani, în campania electorală, Slapciu l-a acuzat pe Morega că i-a intrat în curte, unde avea o petrecere pentru copii și și-a dat pantalonii jos, arătându-i fundul. Audio cu declarația fostului lider PMP, făcută într-o emisiune la Radio Infinit, puteți asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=uiWi58iVorI
Acum, însă, Aurel Slapciu și-a schimbat radical opțiunile și își exprimă public susținerea pentru candidatul pe care îl acuza de exhibiționism.
„Vreau să-i fac atât cât pot eu pe oameni să creadă că politica este un act normal, uman un gest de implicare, o datorie. Cu toate astea, am stat deoparte. Pentru că asta am crezut sincer că am eu de facut. Pentru că putem și merităm mai bine de atât. Negocierea politică este un proces lung și deseori provocator. În Motru ca și în județ, cred că aspectul economic realmente contează. Îl susțin pe Cosmin Morega și am credința că are șanse maxime să câștige Primăria municipiului Motru. Sunt încrezător că împreună cu Cosmin Morega și echipa PSD Gorj vom depăși în cadrul unei noi administrații pentru Motru decalajele care ne separă de Vestul tarii”, a transmis Slapciu, printr-o postare pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here