AUDIO/ „Iepurii” PSD, băgați la înaintare pentru a atrage voturi. Primii 4 candidați se retrag după alegeri

0
1956

O înregistrare incendiară, de la o ședință internă a PSD, confirmă strategia liderilor de la Gorj, pentru a atrage voturi. Președintele social-democraților târgujieni le garantează subalternilor că primii patru membri de pe lista de consilieri municipali se retrag, imediat după alegeri, făcându-le loc în Consiliul Municipal Târgu Jiu următorilor de pe listă.
Într-o înregistrare publicată pe un canal youtube, se aude vocea președintelui PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, care le spune membrilor de partid că atât el, cât și alți trei ocupanți ai primelor locuri de pe lista de consilieri locali nu sunt interesați, de fapt, de respectivele posturi, ci se vor retrage după alegeri. Cei patru „iepuri” ai PSD Târgu Jiu, Ciprian Florescu, Florin Cârciumaru, Aurel Popescu și Dorin Tașcău au alte „pretenții”, vizând posturi la capitală. În înregistrarea ieșită în spațiul public, Aurel Popescu le spune subalternilor politic, că retragerea lor înseamnă accederea următorilor patru de pe listă, în Consiliul Local Târgu Jiu.
Respectiva discuție, publicată de un blog neasumat, este însoțită de informația că Ciprian Florescu vrea un post în București, în cazul în care nu câștigă alegerile locale, Aurel Popescu vrea city-manager, Cârciumaru rămâne senator, iar oportunistul Tașcău candidează pentru un post de deputat, negociat cu liderul organizației, Mihai Weber.
Înregistrarea audio o puteți asculta aici:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here