Un candidat la primărie face SELECȚIE pentru lista de consilieri. Ce criterii impune viitorilor aleși?

0
2180

Politică inedită a unui candidat din Bumbești Jiu! O tânără antreprenoare, care candidează pentru primăria din localitate, vrea să-și completeze lista de consilieri locali, prin selecție, ca la orice concurs.
Unul dintre candidații la Primăria Bumbești Jiu face notă discordantă de contracandidații ei. Tânăra, care este antreprenor, nu acceptă metodele clasice de întocmire a listei de consilieri. Violeta Bîjnea nu vrea ca viitorii consilieri, cu care ar trebui să lucreze, să fie impuși de partid, pe criterii neortodoxe. Politiciana a ales o metodă folosită în mediul privat, unde angajații sunt selectați pe baza competențelor profesionale, nu în funcție de pile. Femeia a dat un anunț, prin care își caută consilieri. “Esti un om implicat? Ai idei bune și constructive pentru orașul nostru? Vrei să îți faci vocea auzită și să ai un cuvânt de spus în comunitatea locală? Atunci vino lângă mine, pe lista de consilieri! Caut oameni cu inițiativă, hotărâși și luptători, ce vor să se implice!
Poți fi și tu unul dintre cei care schimbă comunitatea lor, din interior”, este anunțul postat de candidată. Iar anunțul cuprinde și criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați să aplice la lista de consilieri. Pe lângă profilul candidatului căutat pentru lista electorală, Violeta Bîjnea expune și atribuțiile pe care le au viitorii aleși. Tânăra a intrat în politică în urmă cu câțiva ani, fiiind unul dintre cei mai combativi politicieni de opoziție, la ultimele tururi de alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here