Autobuzele circulă la 30 minute, spre Poiana Narciselor

0
375

Cursele speciale din Târgu Jiu, spre cartierul Preajba, unde are loc sărbătoarea câmpenească anuală „Sărbătoarea Narciselor” vor fi suplimentate. Societatea Transloc a anunțat că mijloacele de transport vor circula, duminică, la un interval de jumătate de oră:
– pe traseul 9 Mai – Artego – Poiana Narciselor, începând de la ora 10.00, din 30 în 30 de minute – pe acest traseu vor circula doar troleibuze ;
– pe traseul 9 Mai – Calea București – Poiana Narciselor, începând cu ora 10.15, din 30 în 30 de minute – pe acest traseu vor circula doar autobuze.

„Toate mijloacele de transport vor avea afișat pe tabelă mesajul „CURSĂ SPECIALĂ”, iar pe parbriz vor avea afișat traseul exact. De la capătul de linie de la 9 Mai vor pleca mijloace de transport din 15 în 15 minute, pentru a asigura o deplasare în condiții decente. În funcție de evoluția traficului, vom putea suplimenta numărul mijloacelor de transport, pentru a asigura un conform sporit călătorilor”, anunță reprezentanții societății Transloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here