VIDEO/ Bărbat mort sub ochii nepotului. Ambulanța a venit după 50 minute

1
1514

Un bărbat de 74 de ani, din Gherla, a picat din picioare, în timp ce-și plimba nepotul, în parcul din oraș. Bunicul a suferit un infarct, iar o trecătoare, care a văzut momentul în care bătrânul s-a prăbușit, a sunat la 112. Ambulanța a ajuns abia după 50 de minute, explicația fiind că există doar două salvări, care se aflau la alte solicitări. Fiul bărbatului care a murit în stradă a scris, revoltat, că a ajuns înaintea salvării, deși a venit din Cluj.

„Azi corupția mi-a ucis părintele! Nepăsarea, neimplicarea și neputința autorităților locale a dus în timp să nu avem în Gherla o salvare, un medic sau un medicament pe salvare. O soluție ce trebuie sa faci în astfel de situații de urgență. În centrul municipiului Gherla tatăl meu a stat la pământ timp de peste 50 minute până a venit salvarea. Tatăl meu a fost cu puls 41 de minte, i s-au făcut toate procedurile de prim-ajutor, am chemat un medic cardiolog de acasă, soția i-a făcut respirație gură la gură, a respirat 41 de minute. Eu am ajuns din Cluj înaintea ambulanței! Ne omoram singuri, unii pe alții prin neimplicare, prin nepăsare și indolență”, a scris fiul bărbatului pe rețelele de socializare, citat de citynews.ro.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin. Soția patronului, cadru medical, a ieșit să acorde primul ajutor bărbatului întins pe caldarâm. Nora bătrânului a venit cu un cardiolog, să-l ajute pe bărbat, însă, până la sosorea ambulanței, omul a decedat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here