Bătrână tâlhărită de doi tineri, în plină stradă. Lăsată fără 7.400 lei, scoși de la bancomat

0
403

Doi tineri, dintre care unul minor, au fost reținuți, după ce au tâlhărit o bătrână, pe o stradă din Târgu Jiu. Femeia de 66 de ani a fost lăsată fără portofelul în care avea 7.400 de lei, bani pe care îi retrăsese de la un bancomat. Norocul victimei a fost că, în apropiere, se afla un echipaj al Poliției Locale Târgu Jiu. Oamenii legii i-au alergat pe cei doi tâlhari, de 18 și 16 ani și i-au prins.

Tâlhăria s-a produs duminică, în jurul orei 17:00, pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu Jiu. Bătrâna a fost împinsă de doi tineri, care i-au smuls portofelul. Femeia a început să țipe, iar un bărbat care a auzit-o a alertat echipajul de poliție. Mașina polițiștilor locali era staționată, pe o stradă laterală. Oamenii legii, care i-au prins pe cei doi tâlhari, au găsit portofelul cu bani al victimei, la  „Aflați pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, polițiștii locali au fost sesizați de către un bărbat cu privire la cele întâmplate, iar la scurt timp cei doi tineri au fost prinși. Asupra acestora a fost găsit portofelul, ce conținea suma de 7400 lei, acesta fiind restituit persoanei păgubite. Cei doi au fost imobilizați și predați organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor. Femeia ne-a relatat că în ziua respectivă a mers la un bancomat pentru a retrage o sumă importantă de bani, iar în timp ce se afla pe strada Comuna din Paris și se deplasa către domiciliu, cei doi tineri i-ar fi sustras, prin violență, portofelul în care avea suma de 7400 lei”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Cei doi tineri au fost introduși în arestul IPJ Gorj, pe numele lor fiind deschis un dosar penal, pentru tâlhărie.

„La data de 14 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un tânăr, de 18 ani și un minor, de 16 ani, ambii din localitate, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tinerii vor fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here