Busu, în stare stabilă după ce a făcut infarct şi a fost RESUSCITAT de TREI ori!

0
561

Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac la Craiova şi a fost resuscitat de echipajul SMURD, starea sa fiind gravă, a declarat pentru AGERPRES secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

„A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus secretarul de stat.

Florin Busuioc a fost operat în cursul nopții la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicii i-au montat un stent, după ce actorul a suferit un infarct pe scenă, în Craiova, și a fost resuscitat de trei ori de medici. Purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost operat Busu a oferit detalii despre starea actorului, după intervenția chirugicală. 

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, pentru Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here