Candidatul PNL din Drăguțești și-a pus bannerul în Târgu Jiu, că nu a știut unde începe comuna/ VIDEO

0
253

Candidatul PNL la Primăria Drăguțești și-a montat un banner electoral în Târgu Jiu, pentru că nu a știut unde începe localitatea, care este legată de municipiul reședință de județ. Afișul electoral a dispărut peste noapte, probabil fiind dat jos după ce staff-ul de campanie și-a dat seama sau a fost avertizat de gafă. Încercând să-l scoată victimă pe candidat, susținătorii au făcut un filmuleț, din care reiese că aspirantul la primărie nu cunoaște geografia localității. 

Liberalii au vrut să ”ia fața” social-democraților, în comuna Drăguțești. După ce primarul în funcție, Ion Popescu (PSD), și-a montat un banner la intrarea în localitate, venind dinspre Târgu Jiu, candidatul PNL, Cristi Crăc, a vrut să se bage în față și și-a pus afișul de campanie în fața celui cu edilul.

Vrând să fie primul afișat, liberalul și-a întins bannerul între doi stâlpi, dar nu în Drăguțești, ci în cartierul Romanești, care aparține municipiului Târgu Jiu.

Filmulețul diversiv îl face pe candidat de Popa prostu

Afișul a dispărut într-o noapte, în weekend, probabil după ce echipa de campanie a aflat că a trecut granița localității. O strategie greșită, prin care s-a încercat o diversiune, din care să câștige electoral, i-a afundat și mai mult în penibil pe liberali. Aceștia au lansat pe rețelele de socializare zvonul că bannerul ar fi fost dat jos de primarul PSD, dar regizorul s-a dovedit prea prost.

Un filmuleț, cu care s-a încercat victimizarea candidatului liberal, Cristi Crăc, dejoacă manipularea. În imagini apare afișul cu sigla și poza penelistului, filmat dintr-o mașină. După câteva zeci de metri distanță, apare, pe partea dreaptă a drumului și semnul care indică intrarea în Iași-Gorj, primul sat al comunei Drăguțești. Adică afișul electoral, pe sub care trecuse cameramanul, se afla înainte de hotarul dintre Târgu Jiu și comuna vecină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here