CEO oprește căldura la Craiova. Avarie

0
1054
Locuitorii municipiului Craiova rămân fără căldură, din această noapte. Din cauza unei avarii apărute la un cazan, Complexul Energetic Oltenia a anunțat că va întrerupe furnizarea agentului termic, în noaptea de marți spre miercuri, începând cu ora 1:00. Abia joi, grupul la care se fac reparații anuale va fi repornit, pentru a asigura încălzirea orașului.
Iată comunicatul, prin care CEO anunță avaria:
„Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunţă întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire, din municipiul Craiova, în data de 21.11.2018, la ora 01:00, datorita unei avarii aparute la cazanul energetic nr.2
Pentru asigurarea parametrilor minimi de functionare pentru apa calda menajera vor fi pornite cele doua cazane de abur industrial pe pacura.
In cursul zilei de joi, 22.11.2018, va fi pornit si grupul energetic nr.1, după reparația anuala, care va asigura agentul termic pentru municipiul Craiova.
Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i ca vor fi făcute toate eforturile necesare pentru remedierea defecţiunii apărute în cel mai scurt timp posibil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here