Chirurg prins în flagrant cu mită. Ceruse 10.000 lei. Mesaj trimis unui polițist, pe Facebook

0
3250

Un medic din Brașov a fost prins în flagrant, în timp ce primea șpagă de la familia unei paciente, pe care îl operase. Chirurgul de la Spitalul Clinic de Urgență Brașov este acuzat că a cerut 10.000 de lei, pentru intervenția chirurgicală. Ar fi primit o primă tranșă, de 2000 de lei, de la rude, iar la distanță de câteva zile, a primit diferența, în cabinetul dintr-o clinică privată. Povestea penală din spitalul brașovean a fost spusă unui polițist, celebru pentru scrierile lui, Marian Godină. „Domnul chirurg care a făcut operația i-a cerut mătușii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operație). Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor și i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că ulterior îi va da și restul”, este mesajul trimis de nepotul pacientei, lui Marian Godină.

Polițistul l-a sfătuit pe cel care i-a cerut ajutorul, ce trebuie să facă. Marți, când un membru al familiei a mers să dea șpaga, medicului care o ceruse, polițiști sub acoperire au surprins flagrantul.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva „pacienți” care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta”, a povestit Marian Godină, pe pagina de socializare.

Medicul chirurg prins în flagrant, marți seara, ar fi spus anchetatorilor că suma reprezintă costul consultului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here