Cine RISCĂ să-şi piardă funcţia după raportul Corpului de Control al Ministerului Energiei la CE Oltenia!

0
2437

Mai mulţi directori din CE Oltenia, inclusiv şefii de la achiziţii şi financiar, plus membri ai Directoratului, au fost la Bucureşti săptămâna trecută, chemaţi de ministrul Energiei, Anton Anton, după ce acestuia i-a fost prezentat raportul Corpului de Control.

Rezultatul verificărilor făcute de Corpul de Control al ministrului Energiei nu sunt publice deoarece Anton Anton încă nu l-a semnat. Semnarea acestuia de către ministru va genera, după toate probabilităţile, sesizarea unor organe abilitate, date fiind problemele constatate de oficialii ministerului.

Atât Constantin Bălăşoiu (membru în Directoratul CEO) şi Adriana Popescu (director financiar) cât şi Sorinel Boza (preşedintele Directoratului) şi Doru Vişan (secretar de stat), s-au arătat profund nemulţumiţi de ce a rezultat din controlul efectuat recent la CEO sub coordonarea şefului Corpului de Control, Daniel Popescu. Cel din urmă a fost beştelit în aşa hal, încât acesta riscă acum să-şi piardă funcţia.”A fost jignit, mai ales de Bălăşoiu şi Vişan pentru ce a constatat în raport. Daniel Popescu şi-a făcut datoria, efectuând control la o companie de stat. Neregulile constatate de el nu sunt pe placul şefilor CEO şi nici al secretarului de stat şi, prin urmare, acesta riscă să fie schimbat din funcţie la cerinţa lor”, spun surse avizate din CEO.

La întâlnirea de la Ministerul Energiei a fost chemat şi şeful achiziţiilor din CEO, Grigore Dădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here