Cioloș: Cea mai bună modificare a OUG 114 este să fie abrogată

0
563

Dacian Cioloș a criticat conducerea județului Gorj, pe care a catalogat-o drept „clica politică ce ține în sărăcie populația”.

Fostul premier Dacian Cioloș, prezent azi la Târgu Jiu, a atacat în termeni duri politicienii care conduc Gorjul, pe care i-a acuzat că au sărăcit județul, nelăsând investitorii să dezvolte afaceri, ce ar fi creat locuri de muncă. „Județul Gorj e pe ultimul loc la investiții directe străine și anume investiții care creează locuri de muncă și m-am uitat pe cifre, județul Timiș are de o mie de ori mai multe investiții decât Gorjul. E mai mult furat, o duce mai rău județul Timiș, cum încearcă dl Dragnea să-i convingă pe români? Vedem situația economică și socială, în care se află județul Gorj, tocmai pentru că e ocolit de investitori în general, pentru că e, din păcate, o clică politică aici, care ține prizonieră, în sărăcie, o mare parte din populația județului, pentru că acești oameni consideră că județul e moșia lor proprie. Ei, din această izolare trebuie scos și județul Gorj și alte județe și România”, a mai spus Dacian Cioloș.

Fostul prim-ministru a declarat că Ordonanța 114, pe care vor să o modifice guvernanții, la două luni de la adoptare, ar trebui abrogată. „Cea mai bună modificare în bine este să fie abrogată. Și Ordonanța 114 și Ordonanța 7. Au abrogat și Ordonanța 13, când au înțeles că a fost o greșeală, așa cum foarte multe greșeli, pe care le-a făcut guvernul acesta și majoritatea aceasta, ar trebui abrogate și vor fi abrogate, în momentul în care noi vom ajunge la guvernare. Pentru că ceea ce s-a întâmplat în domeniul justiției e o catastrofă și nu e normal să acceptăm ca justiția să fie întoarsă pe dos, în interesul unui om sau al unui grup de oameni, care au niște obiective personale, de a scăpa de justiție. Lucrul acesta nu se poate întâmpla într-un stat de drept”, a declarat Cioloș. Liderul formațiunii PLUS și-a început vizita la Târgu Jiu, în parcul în care sunt amplasate operele lui Constantin Brâncuși, a făcut un tur al centrului orașului și a stat de vorbă cu cetățenii, dar a participat și la strângerea de semnături, la cortul amplasat peste drum de Teatrul Elvira Godeanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here