Complexul Energetic Oltenia se dezice de Clubul Pandurii

0
603

Consiliul Județean Gorj și Complexul Energetic Oltenia dezmint informațiile date de reprezentantul Clubului Pandurii, prin care anunță că aceștia rămân asociați ai entității și susțin financiar clubul. Informația cu semnătura lui Marin Golea a fost făcută publică în data de 16 septembrie, la o săptămână după ce acestuia i-a fost retrasă calitatea de administrator special. După ce ieri, șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, l-a acuzat pe Golea de manipulare, azi, conducerea CEO a dat un comunicat, prin care arată că informațiile semnate de fostul administrator nu sunt reale.

“La data de 26 august 2021, domnul Marin Golea a fost revocat din funcţia de administrator special, fiind numită în această funcţie doamna Daniela Şerban. Precizăm că numirea doamnei Daniela Şerban în funcţia de administrator special al Clubului Sportiv „Pandurii-Lignitul” Tg. Jiu  nu are nici o legătură cu vreo posibilă finanţare a clubului, hotărârea de renunţare la calitatea de membru asociat rămânând neschimbată, statutul clubului fiind modificat în acest sens.  Referitor la comunicatul de presă al C.S. „Pandurii-Lignitul” Tg. Jiu, apărut în spatiul public în data de 16 septembrie 2021, semnat de Marin Golea, mentionăm că, la data publicării, acesta nu mai îndeplinea funcţia de administrator special, conform Încheierii de şedinţă pronunţată de Tribunalul Gorj, la data de 8 septembrie 2021, în Dosar nr.4036/95/2016, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă la data de 14 septembrie 2021. Totodată, pentru o informare corectă a opiniei publice, arătăm că terenurile sportive, despre care se face referire în comunicatul de presă, sunt active ale clubului sportiv propuse a fi scoase la vânzare în procedura de reorganizare de către administratorul special de la  momentul aprobării planului de reorganizare, domnul Marin Golea.

Astfel, orice referire la o posibilă finanţare a clubului de către Societatea Complexul Energetic Oltenia SA este o supoziţie neadevărată a semnatarului comunicatului de presă”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Complexului Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here