Cozi uriașe pe DN1. Poliția recomandă variante alternative

0
128

Drumul dintre Brașov și capitală s-a aglomerat, în ultimele ore, iar cozile de mașini se întind pe kilometri. Reprezentanții poliției au făcut publice variantele ocolitoare, pe care șoferii le pot urma, ca să evite aglomerația. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească ușor pe Valea Prahovei, circulându-se pe alocuri în coloană între stațiunile Predeal și Azuga pe sensul Brașov către București al DN 1. Traficul se desfășoară în condiții normale pe raza celorlalte stațiuni montane și pe raza localității Comarnic.

Pentru evitarea aglomerației, care se poate crea pe această arteră importantă la orele după-amiezii, recomandăm conducătorilor auto să ia în considerarea folosirea și a rutelor alternative, respectiv:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Asigurați-vă că aveți autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, adaptați viteza la condițiile de trafic și de drum și nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile de coloane formate”, este anunțul făcut de Centrul INFOTRAFIC, al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here