CSM pune în vânzare abonamente pentru Cupa României și Liga Florilor

0
252

CSM Târgu Jiu pune în vânzare, începând de miercuri, ora 12:00, abonamentele pentru meciurile echipei de handbal, din sezonul competițional 2023-2024 al Ligii Florilor şi Cupei României.

Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 200 de lei- acces general şi 500 de lei în zona VIP, atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât şi pentru partidele din Cupa României.

Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv pe 16, 17 şi 18 august 2023.

Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2023-2024 sunt așteptați la sediul clubului, aflat la parterul Stadionului Municipal „Constantina Diță” din Târgu Jiu, sau le pot procura on-line de pe https://www.blt.ro/bilete-pentru-csm-targu-jiu.html.

CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor şi bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor la prețul de 15 lei, pentru adulţi, în vreme ce pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, preţul va fi de 5 lei iar accesul acestora se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copiii cu vârsta de până în 5 ani şi persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here