Decapitare în PSD!

0
560

Gabriela Firea nu mai are, de luni, funcțiile deținute la PSD București și PSD Ilfov, și nici cea de vicepreședinte al partidului.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a afirmat, la „Punctul de întâlnire”, că nu-și aduce aminte ca cineva să-i fi cerut Gabrielei Firea să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte al partidului și că aceasta a fost opțiunea ei.

„Lucrurile erau într-o oarecare formă tensionată pentru că trenează de ceva timp niște declarații ale Gabrielei Firea”, a spus Șerban Nicolae.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu s-a pus problema în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a excluderii din partid a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Dragnea a mai spus că nu are rost să se facă un paralelism între situaţia Gabrielei Firea şi a parlamentarilor Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

„Sunt lucruri total diferite, dimpotrivă, orice măsură de genul ăsta poate să aibă şi un revers la un moment dat, depinde doar de comportamentul şi atitudinea fiecăruia. Deci, în primul rând, nu are rost să facem un paralelism sau o comparaţie între cele două situaţii şi, trei – nu s-a pus, nu a dorit nimeni ca doamna Firea, primarul general al Capitalei, să fie exclusă. Aici nu e vorba de cine a criticat mai mult sau mai puţin, a susţinut el.

Sursă, Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here