Deputat: „Transalpina este ținută închisă abuziv”/ VIDEO

0
98

Deputatul USR, Radu Miruță, acuză autoritățile de indolență în cazul deschiderii circulației pe Transalpina. Parlamentarul susține că zăpada s-a topit, iar drumul este practicabil și ar fi putut fi deschis înainte de Paște. „Transalpina este tinuta inchisa abuziv, fără absolut niciun fel de problemă, fără niciun pericol. În spatele meu se mai vede puțină zăpadă, pe marginea dinspre versant, zăpadă care să aibă undeva la 30 de centimetri, situație care este în continuare tolerată de cei de la Ministerul Transporturilor, de cei de la CNAIR. Nu este, în acest moment, niciun motiv pentru ca acest drum să fie ținut închis circulației publice … Anunțau că este pericol, că vine de pe versanț/ Uitați că nu este nicio zăpadă pe versant. Așa că, domnule ”Grindeanu, dacă colegii dv de aici dorm în cizme, dați-vă seama că decizia dv presupune pierderi de bani pt alți oameni din Gorj. Nu există niciun motiv penttu care, în acest moment, Transalpina să fie ținută închisă circulației”, a spus Radu Miruță, într-un filmuleț făcut pe Transalpina.

Politicianul a acuzat că decizia de a nu deschide circulația de sărbătorile pascale a fost una care a afectat proprietarii spațiilor de cazare din zona Rânca.

”Sunt vreo mie de unități de cazare, ale căror activități sunt blocate, pentru că turiștii nu au ocazia să treacă dinspre Vâlcea-Petroșani spre Novaci-Rânca. Cea mai înaltă și frumoasă șosea din România, care ar trebui să fie o arteră ce alimentează activitatea economică din zona Rânca, este blocată, fără a exista vreun motiv. Este blocată pentru că niște oameni sunt cu mintea destul de limitată sau ascultă ordin din altă parte. Anul trecut, a fost un concurs între domnul Weber și domnul Iordache, care să-și aroge deschiderea Transalpinei. Anul ăsta, probabil au rămas blocați în tava cu friptură și toate minuniile nu se întâmplă în județul Gorj, se întâmplă în altă parte”, a mai spus Miruță.

https://www.facebook.com/miruta.ro/videos/1946896099073098

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here