Deputata PSD, Elvira Șarapatin, a lovit un pieton pe trecere și a fugit

0
1885

Parlamentarul PSD, Elvira Șarapatin, a lovit un bărbat, chiar pe trecerea de pieton. Accidentul s-a petrecut în centrul municipiului Târgu Jiu, în apropierea cabinetului parlamentar al acesteia. Deputata nu s-a deranjat să oprească, să vadă ce se întâmplă cu pietonul pe care l-a lovit și a mers mai departe. Șarapatin a revenit, ulterior, la locul incidentului, iar bărbatul accidentat a fost transportat la spital. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.
„Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la fața locului. Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de polițieȚ, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here