DIICOT/ Noi rămășițe UMANE, găsite în pădure. Câte victime a făcut Dincă?

0
686

Procurorii DIICOT au comunicat, în urmă cu puțin timp, că au descoperit noi fragmente de oase și dinți, într-o pădure indicată de Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal i-a îndrumat, azi, pe anchetatori, la liziera unei păduri situate pe traseul Caracal-București.

„Procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului  Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană”, se arată într-un comunicat emis de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here