Directoratul CEO dă cu SUBSEMNATUL la procurorii DNA!

0
2380

De vreo 10 zile, membrii Dircetoratului CEO, cu excepţia lui Daniel Burlan, fac drumuri  la DNA pentru  un contract  cu unul dintre cei mai puternici furnizori de energie, firma Tinmar, anunţă surse din companie.

În decembrie, 2016, Tinmar câştigă un  contract de la CEO pentru furnizare de gaz  dar, în  ianuarie, furnizorul reziliază contractul pentru că preţul a fost mic, deşi câştigase licitaţia!

Ce fac şefii CEO?

Păi, organizează imediat  o altă licitaţie la preţ cu 30 de lei mai mare, pentru a fi pe placul furnizorului care tocmai reziliase contractul, pentru ca în final contractul să fie câştigat tot de acesta, adică de Tinmar.

În mod normal, după rezilierea contractului, CEO ar fi trebuit să dea în judecată firma Tinmar pentru rezilierea unilaterală şi nu ar mai fi trebuit primită la licitaţie,  dar nu s-a întâmplat asta.

Circulă zvonul potrivit căruia, CEO a lucrat în defavoarea altor firme, descalificând câteva dintre acestea,  pentru a favoriza  firma Tinmar.

La audieri au fost chemaţi şi funcţionari şefi ai CEO din linia a doua şi a treia, semn că cercetările se ramifică.

Speţa de mai sus este menţionată şi în ultimul raport al Corpului de Control al Ministerului Energiei, care, a trimis şi acest caz spre cercetare  organelor abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here