Dosarul femeii omorâte de fiul judecătoarei Dafinescu, preluat de Parchetul General

1
1643

Dosarul accidentului mortal, produs de fiul președintei Judecătoriei Novaci, a fost preluat de Parchetul General. Mihai Dafinescu, odrasla judecătoarei Elena Dafinescu, a lovit-o cu bolidul pe care îl conducea, pe femeia de 52 de ani, miercuri seara și a plecat de la locul faptei. Victima se întorcea de la serviciu și mergea pe marginea drumului, alături de fiul ei de 16 ani, pe care îl creștea singură, deoarece soțul i-a murit cu doi ani în urmă. Copilul a cerut ajutor, când și-a văzut mama aruncată pe caldarâm și rănită. O ambulanță a transportat-o pe femeie la spital, însă nu a mai putut fi salvată de medici.
Juniorul Dafinescu, în vârstă de 25 de ani, a fost căutat de polițiști, în noaptea respectivă, dar nu a fost găsit. A doua zi, s-a predat, iar testul de alcoolemie ce i s-a făcut a arătat o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului a fost emis un mandar de reținere, ulterior fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile. La înmormântarea victimei, ce a avut loc în weekend, localnicii au protestat împotriva abuzurilor.
Mihai Dafinescu a mai fost implicat într-un scandal ce s-a terminat la poliție, în urmă cu câțiva ani, când a fost acuzat de viol.
Dosarul în care este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului a fost solicitat de Parchetul General, informație confirmată de conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Bai frate ,a fost acuzat de viol…poate aia a fost nebuna …poate nu a fost asa …de ce s-au impacat a 2-a zi? A intrebat-o cineva pe aia cand tot aduce-ti aminte de „viol” „viol ” ? Nu a demonstrat nimeni ca a fost sau nu ,nu? Ce tot spune-ti asa mereu de viol?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here