Dramatic! Președintele Ucrainei și-a luat rămas bun de la liderii UE. „S-ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore”

1
378

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenskiy, și-a luat rămas bun de la liderii UE, la ultima convorbire vodeo. Episodul a fost povestit de premierul bulgar, Kiril Petrov, citat de euractiv.com. „A fost o conversație foarte emoționantă. Președintele Zelenski, care se afla într-un buncăr, a intrat și a spus: «Nu știu dacă o să vă mai văd, pentru că sunt pe ținta numărul 1 a rușilor» […] „Te cutremuri, pentru că acest om, care cere ajutor și sprijin, s-ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore. Acest lucru i-a cutremurat pe toți liderii, deoarece una este să vezi victimele la televizor, ca statistici și alta este să privești în ochi pe cineva, pentru care este o chestiune de ore, dacă poate supraviețui”, a declarat Petrov, conform sursei citate.

1 COMENTARIU

  1. Exemplu de dăruire,de patriotism ale omului care a refuzat sa-si părăsească tara , poporul.Asa da!!Ma întreb ipotetic cati din romanii noștri,care ne conduc ptr.noi i-am vrut acolo,vor fugi ca potarnichiile la primul foc,doamne ferește!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here