După ce îi declara respect lui Weber, acum îl face mincinos. Fostă jurnalistă pleacă de la PSD. Îl urmează pe Iordache?

0
1219

Fosta jurnalistă Gabriela Tîrsu (Gângioveanu) și-a anunțat divorțul de PSD, după doar trei luni de „respect”. Atât a durat proiectul cu PSD al celei care își declara încredea și respectul pentru liderul organizației județene, Mihai Weber. „Am făcut o evaluare a scenei politice și PSD este singurul partid care se reformează. Cred în această echipă, pentru că în echipa asta este Mihai Weber, pe care îl respect, este Cosmin Popescu și Ion Iordache, oameni cu care cred că pot lucra”, spunea Gabriela Tîrsu, în urmă cu nici trei luni, într-o conferință de presă. În iunie, Tîrsu venea la pachet, cu afaceristul Ion Iordache, care căuta susținere la PSD, pentru un post de parlamentar și aducea câțiva primari în partidul condus de Mihai Weber. Gabriela Tîrsu Gângioveanu a fost imediat promovată vicepreședinte al organizației de femei a PSD Târgu Jiu.
în urmă cu un an, fosta jurnalistă intra în ALDE și își declara încrederea în liderul de la acea vreme, afaceristul Ion Iordache. Acesta din urmă a fost și cel care a împins-o pe ușa PSD, după ce și-a dat seama că ALDE este în derivă și nu îl poate face deputat, cum visează de ani buni și a încercat să-și găsească un partid mai mare.
Relația cu PSD nu a durat, însă, prea mult și Iordache s-a reorientat spre PNL, partid la care a redirecționat câțiva primari de casă. În această după-amiază, în mod previzibil, Gabriela Tîrsu a anunțat că nici ea nu mai rămâne la PSD și că nu-l mai respectă pe Weber, pe care l-a catalogat drept „mincinos”. „Subsemnata Elena Gabriela Târsu, vă anunț că nu mai pot sprijini echipa PSD Gorj. Am luat această decizie după ce președintele PSD Gorj, Mihai Weber mi-a arătat că este incapabil să-și respecte cuvântul și că singurele mijloace prin care încearcă să conducă partidul sunt minciuna și manipularea”, a scris fosta jurnalistă, care îl acuză pe liderul PSD că este disperat să-și păstreze funcția, cu orice preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here