Ei sunt medicii care au fugit din spital, deși erau internați cu Covid

2
4124

Cele trei doctorițe internate cu Covid, care aseară au fugit din spitalul de la Târgu Jiu și au fost căutate de polițiști, fiind găsite acasă, sunt Rodica Dârnu (anestezist, ATI), Mădălina Dragomir (Secția ATI) și Roxana Gheorghițoiu (Secția Gastroenterologie). Toate trei sunt cercetate penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Surse din cadrul anchetatorilor spun că mai mulți medici internați în Spitalul Județean de Urgență, cu Coronavirus, au plecat în mod repetat, seara, din secțiile în care erau internați și s-au întors dimineața. În prezent, 26 de cadre medicale de la unitatea din Târgu Jiu sunt confirmate pozitiv cu Covid și sunt fie internate, fie izolate la domiciliu, dacă sunt asimptomatice.

2 COMENTARII

  1. Voi sunteti sanatosi? Internarea nu mai e obligatorie. Sunt oameni liberi, nu puscariasi. Sa vedem cine va mai trateaza pe voi, mancatorii de cacao din presa, daca mergeti pe directia asta cu articolele.

    • Internarea nu este obligatorie, dar cei care VOR să se interneze nu pleaca dupa cum au chef din spital. Ori stai acasa, ori la spital, nu stai ziua in spital pt tratament de care alții nu beneficiază și noaptea pleci acasă, să dormi confortabil. Ieșirea din spital se face pe niste holuri comune, pe o poarta comuna, unde pui in pericol niste oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here