El este bărbatul care a vrut să se sinucidă din cauza facturii la curent. „Am avut un grăsun, l-am vândut și pe ăla”

0
1557

Gorjeanul care a încercat să se sinucidă, din cauza facturii prea mari la electricitate, spune că nu a mai suportat povara cheltuielilor. Gheorghe Lungu, din comuna Turburea, s-a înjunghiat cu un cuțit, când a primit factura de curent, de peste 700 de lei. Bărbatul spune că abia achitase o altă factură, de 600 de lei, tot pentru curent și nu înțelege de ce costul este atât de mare, deoarece în casa familiei este o mașină de spălat, un frigider și un televizor, iar încălzirea este făcută cu lemne. Ca să achite din cheltuielile casei, bărbatul spune că a vândut un porc, însă nu mai are ce să scoată la vânzare, ca să ajungă la zi cu toate cheltuielile. Factura care l-a împins pe capul familiei spre gestul extrem este de patru ori mai mare decât venitul lunar. Familia trăiește din ajutorul minim, de 170 de lei și alocațiile copiilor.

„La curent a venit o factură de aproape 800 de lei și acum două săptămâni am mai plătit 600 de lei. Noi avem un frigider și o mașină de spălat. Am avut un grăsun, l-am vândut și pe ăla, nu mai avem cu ce. E și iarnă… Dacă am văzut că nu mai am niciun venit, casa pică, am zis să fie măcar copiii sănătoși”, a povestit Gheorghe Lungu.

Soția a fost cea care l-a văzut și a încercat să-i ia cuțitele din mână. I-a rămas un briceag mai mic, cu care s-a înjunghiat în zona toracică, însă plaga nu a fost una foarte mare, nefiindu-i afectate organe vitale.

Cadrele de la centrul de permanență din comună i-au acordat primul ajutor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here